Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Vila i kaos

Stormar viner.

Orden slår.

Demonen

rider.

 

Du håller

bär.

 

Utan rädsla

kan jag möta. 

 

Vila, vänta

mitt i kaos.

 

Fruktan är din

och inte längre

min.

 

Eva Langrath januari 2009

 

 

 

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-09 07:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag upplever förtröstan här.
Bokmärke.
2009-01-15

  Rachel Roth
Bravo! tänker jag
äntligen är du fri
2009-01-09

    Madeleine Ågren (Maduska)
"Fruktan är din
och inte längre
min."
Viktig!
2009-01-09

  Måna N. Berger
Där ett möte är möjligt. Du skriver varsamt fram det.
2009-01-09

  Per Rydberg
Väl där finns vila. Vägen dit är en resa. Du uttrycker dig varsamt, tydligt!
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP