Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

soluppgångens sjutton element


Bländad i ljuset

som apelsinen skalad

droppar av himlen




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 340 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-09 09:28



Bookmark and Share


  inutimonster
jag blir alltid lika imponerad, kanske lite avundsjuk men sånt får man leva med dagligen ;)
2009-01-09

  Carola Zettergren
Mmm tjusigt!!!
2009-01-09

  Eva Enjebo/Drugge VIP
mmmmmmm vackert
2009-01-09

  Mona*
Just så!

Månen var enorm i morse över karlberg...
2009-01-09

  Peter Matsa
Ackompanjerar din presentationsbild väldigt bra dessa sjutton fina korpstavelser.
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder