Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan inte låta bli trots hemsk hosta Bacillerna kanske fryser ihjäl :-)


Promenad

Solen bara öser ner
allt det fina jag bättre ser

När solens strålar lyser
reflekterar allt jag myser

Kan faktiskt känna värmen
bakom datorskärmen

Tror jag tar en liten vända
ingenting kan väl hända

Även om den lilla bacill
gör mig sjuk för ut jag vill




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2009-01-09 10:08



Bookmark and Share


    Tea Alex
Det är bra med frisk luft och solsken! :)
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt