Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr Mysterious

Attraktiv, manlig, tyst, beslutsam

det är vad jag fallit för

Men helt annorlunda saker

är det faktiskt som dom gör

Det som hemligt är för andra

är ju faktiskt ingenting

Det är det som dom så varligt

söker dölja är helt tomt ikring

Dölja det som saknas

för att andra ej ska se

Allt det som de skäms inför

vågar inte medge det

Nej då vill jag hellre

se en öppenhet

Tillit, och ett djupt intresse

kommunikation ni vet

Alltid lär man något av

relationer och deras krav




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-09 11:47



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja alltid lär man sig någonting, även om man ibland inte inser det förrän efter ett tag. Kanske tom efter att relationen tagit slut.
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt