Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du.

som när vi är tillsammans
jag vet knappt vad som är ut

eller vad som är in.

så sitter man här med glitter runt fingret och tänker att allt är precis rätt.
jag vill leva med dig för resten av livet, och du med mig.

att dina ögon gör mig trygg
att dina händer värmer mina
när du håller mig finns ingenting annat

du är så fin.




Övriga genrer av oliviabirgitta
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-09 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oliviabirgitta
oliviabirgitta