Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihet del I

fri fri fri fri

att göra något olydigt
att vara fin med gloria
att se in i någons ögon

ögon som tränger igenom
mjuka eller torra läppar

kroppar, skinn, hud. hud.



hundraprocent
ge mig hän
bara se nuet

att dyka
in
i
det man säger är
just
nu.


att läsa av
någons uttryck
gråta sen.
skratta

gråta följt av skratta
gräs mellan tårna
sand i händerna

och håret.




Fri vers av oliviabirgitta
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-10 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oliviabirgitta
oliviabirgitta