Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi töms för att fyllas

ingenting är verkligt, allt du ser bara en illusion.

när du dör, försvinner din själ ifrån
din kropp

är bara ett skal, som då, i den sekunden, fylls med



död




Fri vers av oliviabirgitta
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-28 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oliviabirgitta
oliviabirgitta