Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bam bam

bam bam bam bam bam bam bam bam bam bam bam bam bam bam bam bambam bam bam bambambamabamabam bam

i ett hjärta där det slogs dubbla takter
när jag såg dig

en gång, då som nu



bam

du krålar i min kropp, trängs i mina ådror.
får du plats där
får du plats där

rent hjärta och svarta tankar som natten
har jag tappat bort mig själv igen?

du får plats här.
bam




Fri vers av oliviabirgitta
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-28 21:47



Bookmark and Share


  oliviabirgitta
oj... tack!
2009-06-09

  glittervakuum
jättebra. Starkt trots att det är så enkelt.
En liten sak bara, dubbla med två b.
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

oliviabirgitta
oliviabirgitta