Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att rodna

ruset,








det blev stilla hos mig sen.


rulla över, du blev klar med mig.
håll min hand

----

jag skriker rakt ut att du måste stanna hos mig annars slutar jag andas. du stannar, jag vet att du stannar.




jag vet att han stannar




Fri vers av oliviabirgitta
Läst 269 gånger
Publicerad 2009-04-16 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oliviabirgitta
oliviabirgitta