Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad vi inte vill lyssna till


örats melodi

jag sa till dig

hon är ingenting värt att älska.
MEN, med, gripande överväldigande doser av empati sa du:

jo,
det är hon.




Fri vers av oliviabirgitta
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-11 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oliviabirgitta
oliviabirgitta