Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E litta kering

E litta kering
satt en gång
frammaför vespiss´n
en tidig möra

Eldade björkve´
me´ hjälp ta näver
hon blandat deg
å bullan sku göra

De ende söm höres
va klöckans tick tack
å ljude från
ven söm spraka

Kanske hon också
tänkt hon
sku blanda deg
också till en kaka

För tänk öm barna
sku komma te me
då må ju döm ha nå
te å smaka




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-09 12:51



Bookmark and Share


  *Yezze*
fantastiskt skrivet.
nu längtar jag hem till skåne.
applåd
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt