Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatkärlek

Är det så att hat och kärlek
ligger varandra nära

De är ju motsatser
men fungerar kanske
som magneter syd mot nord




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-09 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt