Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset i tunneln

Nu smälter snön
droppar ifrån taken
än kommer flera
iskalla dar´

Fram och tillbaka
mer snö och is
ska falla ner
tjocka kläder vi har

Än ska vi frysa
i vinterns kyla
än ska vi skrapa
vår bil från is

Än är vår längtan
till sol och värme
lite långt borta
på något vis

Men varje dag
blir ju lite längre
några minuter
här och där

När solen stiger
och när den sjunker
vi ändå på hoppet
lever här

I vår och sommar
jag är så kär




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-09 15:04



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag längtar efter våren så att jag nästan blir galen, blir lyrisk varje vår. Andra verkar tycka det är "lite trevligt", själv är jag närmast hysterisk i min glädje. Antar att mörker inte är min favorit. ;)
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt