Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hörde en diskussion med Torsten Flink som uttryckte sig att ingen som mår bra kan göra bra film för då är man ingen konstnär.


Lidande

För att bli en strålande bra poet
så kanske jag måste knarka

Eller så slutar jag rimma på det
och låtsas att jag har kvarka

Om jag nu skriver så ingen förstår
hemligt och kryptiskt så det förslår

Super och slåss och ger mig i lag
med kriminella som är starka
då lär det åt helvete barka






Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-09 15:32



Bookmark and Share


  Miss Mod
Men alla kan göra film ibland?
Alla mår inte bra samtidigt, Du kan ju!
2009-01-11

    Maria Malm
Ler lite åt texten, samtidigt är den ju lite sorgesam..jag sitter här i närheten av mina sy-grejer..kanske plocka fram lite nålar och sticka mig på..så blev det lite lidande och kanske en hysad text därefter..
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt