Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är livet hårt och det känns som om man inte har fotfäste någonstans...


Drivved

Jag är blott ett stycke drivved
som kastas runt i en storm.
Krossas och mörbultas av de
kraftiga vågorna.
Splittras då jag kastas mot
de hårda klipporna.
Ser land men rycks
återigen ut av det
stormande havet.
Bara för att ännu en gång
dränkas bland de våldsamma vågorna
och splittras mot de vassa klipporna.
Enda skillnaden är at jag denna
gång spolas i land.
Ligger där på stranden trasig
och oigenkännlig .
Stormen bedarrar och havet blir
åter lugnt. Ovädret har dragit förbi.
Men kvar på stranden ligger jag .
Endast en spillra av det jag
en gång varit.




Fri vers av Svalan
Läst 513 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-09 16:28



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Svalan!

Kommer att tänka på Peter LeMarcs text : "Om livet är älven som löper så bred, då är du och jag drivved" när jag läser din text. Hälsar Fredrik
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Svalan
Svalan