Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lusta

En eld som brinner
i din kropp
För återhållen lusta

Håll ej tillbaka den
min vän
för älskogen dig rusta

Förför din vän
med finess
lek dig fram till extasen

Se hur njutningsfullt
det tas emot
när ni närmar er slutfasen





Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-09 21:08



Bookmark and Share


    Tea Alex
Den var som gullig på nåt vis!
2009-01-10

    Tea Alex
:) Fint! Jag blir glad av att läsa den här dikten!
2009-01-10

  prinscess VIP
hett hett
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt