Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är kul med test....;-)


Min mentala ålder

tog ett test på min mentala ålder

svaret blev

16

 

det var ju lite oväntat förstås

men okej

16

 

vid närmare eftertanke är jag glad

jag slapp

76

 

så nu ska jag dra ut på byn och jaga efter

en Epa-traktor

ikväll

 

det kunde ju varit läge att gå till hemmet

med rullator

genast

 

 

 




Fri vers av desperado
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-09 17:44



Bookmark and Share


    Louvisa
Kul för dig!
Har inte vågat testa ännu...kanske 14...?
Snygg text!
2009-01-21

    Bodil Sandberg
hehe..ja nu vet jag inte hur gammal du är men...är du min ålder
blev du nog lite snopen där..jag fyller femtifyra(jessesamalia så hemskt)och skulle bli mäkta förvånad och något frustrerad över att jämföras med en så ung och oerfaren varelse som 16..och samtidigt är det självklart jag skulle bli smickrad..barnasinnet och allt det där..du vet - superduperhärlig text detta hursom min vän !!!
2009-01-11

  prinscess VIP
en kul test
2009-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer nog att förbli 17 invärtes.
2009-01-09

    Maria Malm
Kul med tester..men de kanske ska tas med en nypa salt ibland..
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado