Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Morgondimman omfamnar träden
Solen strålar bryter igenom mörkret

Sakta öppnar jag mina ögon
Men allt jag ser är tomhet

Solens strålar skiner på allt runt mig
Men utelämnar mig till kylan

Min natt har varigt orolig
Min sömn har inte funnits i natt

Gråten sitter i halsen när jag sätter mig upp i den tomma sängen
Vänder mig mot din sida för att se om allt bara har varit en dröm

Men detta är den bistra sanningen
Jag befinner mig i en värld, en värld där jag är ensam






Fri vers av zyz
Läst 145 gånger
Publicerad 2009-01-10 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz