Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ju så gärna

 

vet att det enda jag har

är nuets ögonblick

vet

vet

vet

 

ändå vill jag så gärna

säga imorgon

igen

igen

igen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-10 11:06



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Och Du vill så gärna och mycket - men allt kommer att bli bra .....för att Du är Den Du är, med ett varmt hjärta .....
2009-01-10

  Eva Langrath VIP
Kampen inom oss att hålla kvar det som inte längre finns beskriver du levande.

Eva
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP