Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga änglarna

Var är du
dig som jag vill älska
Vem är du
kommer du snart?

Var är du
dig som jag vill bli gammal med
vem är du
det är uppenbart

När jag frågat
mina änglar
om hjälp

Säger dom

Han kommer snart




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-01-10 12:00



Bookmark and Share


  friheten
Så underbar srkiven, och visst kommer han till dig med, det är du VÄRD!!!
2009-01-11

    ej medlem längre
Vissa får vänta ett helt liv på att möta den de redan mött,
andra får vänta ett helt liv på att möta den rätta.
Hoppet och längtan finns alltid kvar oavsett vilket.
Kram!
2009-01-11

  Gunsan
Lycka till!
2009-01-11

  Lejonhjärtas poesi
Härligt budskap, änglar som kärlekens budbärare och den som väntar på något gott... All lycka!
2009-01-10

  Fånga dagen
fint
jag undrar med när han tänker behaga att komma :)
mvh ak
2009-01-10

    Tea Alex
Jättebra! Fantastisk! :) Apllåderar!
2009-01-10

  Yrre VIP
Det gör han! Tyckte om den här.
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt