Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hände igen

Deja vu
Deja vy
på krogen
på telefonen
du hade inte ringt
den här gången heller




Övriga genrer av DaDakK
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-10 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK