Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månritual

Fullmånedansen i natt
kallar kärleken ner

Bara därför att
jag vill känna den mer

I månljusets blåa sken
jag står naken och skör

Se mig någon för den jag är
innan jag åldras och dör




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-11 08:56



Bookmark and Share


  Gunsan
Jaaa
vilken fin text!
Det är så det ska va´
vi måste våga visa oss nakna och sköra för att visa vem vi är
2009-01-11

  Miss Mod
Precis så, bravo.
2009-01-11

  Gawain VIP
Ljuvligt!

Titeln fångade mig förstås, sen förlorade jag mig helt. En utsökt skildring.
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt