Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan allt

Du är grå och vass
ibland mjuk och rund
Du kan forma
levnadsöden

Du kan få liv
i en död
Du kan döda
ett liv

Du kan forma
ljuv musik i toner
Du kan locka
med ord

Du kan såra
och hata
Du kan allt
du vill förmedla
























Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-11 15:05



Bookmark and Share


  torbjörn j.
Spännande infallsvinkel och bra skrivet. En synpunkt bara i all välmening. Missade sista raden först och i mitt tycke är den överflödig, det blir övertydligt.
2009-01-11

  Michaela Dutius
man undrar som sagt var - vem kan allt--är det kanske vi..bvar och en?
Mycket väl poetat!
2009-01-11

  Il poeta della luna
Överraskande
och bra!
Känns fräscht!
*applåd*

Månpoeten
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt