Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen eftertanke bara en text rakt upp och ner som den poppade in i huvudet


Gammalt och nytt

Här jag sitter
och är så bitter
på alla andra
som min väg vandra

Hur kan dom
det jag skulle
och det jag ville
dom snodde mitt

Alla andra har fel
jag har alla rätt
för det sa fröken
rätt och slätt

Nu är det min tur
skrek jag i kön
se mig här är jag
ser ni mig nu

Och alla stirra
jag kör min pirra
med packningen
till nya bostaden

Hej nu jag kommer
öppna din dörr
här har jag aldrig
varit förr

Vem är då du
som jag ser nu
i min spegel
som gått itu

Är det symboliskt
min gamla spegel
där jag sett mig
som jag trott jag var

Nu är det nytt
blivit som förbytt
godmorgon världen
till nya da´r

Här kommer jag
myser av välbehag
när jag ser det gamla
iväg bort vandra

Jag har förtröstan
en lyckokänsla
jag släppt allt skräp
långt där bakom mig

Välkomna alla
och ta en fralla
och sen en fika
jag vill göra alla rika




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-11 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt