Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förväntan av en önskan


Du bad om...

vingar,
men fick en Ängels tålamod.
Nu är du besviken över att du inte kan flyga.




Fri vers av Jaramald VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-11 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP