Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda förhatliga

 

det har blivit så

att efter ensamhetens

"mysfredag"

lördag med tillkämpat lugn

tillbakahållen sorg

 

så kommer

söndag denna förhatliga

denna som ska innehålla

den sköna långa morgonen

med kaffe i sängen

söndagspromenaden arm i arm

slottsstek med gurka i gemensamt kök

lite avslagen kväll inför

kommande arbetsvecka

förnöjsam glädje över

att vara två

 

jag hatar mina söndagar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-11 16:46



Bookmark and Share


  LassO
Söndagen är som en påse, tom och innehållslös om du inte fyller den med något.... själv njuter jag av ensamheten...
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP