Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från kyla till eld

I natt i natt när månen är full
kanske drömmen ramlar omkull
När jag naken här ute dansar
rör mig bland älvornas dimsvansar

Kom och hör mig i natt i min sång
som jag nynnar mjukt gång på gång
Som i trance jag rör mig sakta
på ondskefulla saker jag vakta

Jag viftar mitt spö runt i inlärda mönster
undrar om grannen tittar från sitt fönster
Men han förvånas ej av något alls
han är van vid min fullmånevals

Kom hit och njut av den himmelska känsla
när hudens lyster blir isblå och vänsla
Kom följ mig på färden till eld från kyla
vi reser ända tills vargarna yla






Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-11 17:58



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket bra
2009-01-11

  Angeria
den var jätte bra:) gilla den jätte mycket riktigt fin:)
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt