Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör allt du vill



Jag ger mig åt dig

Nu

jag öppnar mig för
allt det eviga
som är

Du

Älska med mig
i hemlighet om
det behagar

Dig

Gör allt du vill
allt det du tror
tar andan ur

Mig

Älska med mig
våldsamt om
det tilltalar

Dig

och få mig att
böna och be
dig att stilla

Mig










Fri vers av SeXara
Läst 395 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-11 18:20



Bookmark and Share


  kissmequick
gillar..
gillar!!

dig
2009-01-17

  Jonas Lindmark
Gullig dikt!
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara