Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ska inte få vinna

Stängda dörrar ska öppnas igen
du ska inte få lyckas
hindra mig att kärleken få
och mattan under fötterna ryckas

Du en son av Satan född
elak och kall och vidrigt rå
Sprider din galla för alla och en var
största kritiken mot dig själv ändå

Men du hör den ju inte själv
för det är dina öron stängda
Tror du har hjärta stort som få
men ser alla med kärlek som hängda

Distans du har till allt som finns
men ditt alter ego hör inget
Där är du blind och det enda du minns
är vad du ser med det andra sinnet





Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-11 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt