Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är 52, men hon nattar mig ändå


Mamma på besök

Känner din närvaro
ibland när jag gråter
Du smeker min kind
och tröstar mig då

Jag vet att du nattar mig
när jag ska somna
Du nynnar en fin melodi
för att jag bra ska må

Du känns som en vind
av fin energi
som fläktar här
lätt runt omkring

Jag känner din kärlek
i hjärtat och hör
Dina steg mot golvet
det gör ingenting

Du är alltid välkommen
att va´ härikring




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-11 20:29



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh vem är bättre än mamman? Ingen!
2009-01-12

  Alstermark
Fint, ömt och betryggande...
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt