Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Kan du vara min dröm i livet
du är en vacker man
Tar ej aldrig något för givet
men ser i dina ögon att du kan

Få mig att falla pladask för dig
gillar att dansa och kramas
Snälla ögon som ser på mig
vill vakna med dig utan pyamas




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-11 22:10



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh vad gulligt, gillade det där med pyjamasen bäst!
2009-01-12

  Lejonhjärtas poesi
Sköna drömmar härligt att känna varandra förutan sömmar...
2009-01-11

  Miss Mod
Väntar med spänning på fortsättningen
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt