Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dags att sova efter en kreativ dag


En härlig dag tar också slut

Vilken härlig dag idag
full av skrivande välbehag
Skrivarjaget har fått plats
tid för eget skrivpalats

Tänk vad mycket fint det ger
läsa andras alster ser
Inpirationen flöda till
skriva mer är vad jag vill




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-11 22:37



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja jag med, men jag har lagt ut 10 dikter på 24 timmar och måste vänta vänta vänta tills jag får lägga ut nästa...
2009-01-12

  Miss Mod
Där sa du något, alla dagar tar slut. Även denna.
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt