Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tar avstånd från avståndet

 

Mellan oss

dig och mig

ditt folk och mitt

alla folkens själar

till jordens hjärta

rymdens pulsslag

havets  universum

 

på insidan av

varje förnimmelse

vet vi att vi är varandra

 

din förtvivlan i  min

 

 

 

 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 356 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-11 23:09



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Mycket djup ger du Emilia Fogelklous tanke "vi är varandra".
2009-01-13

  Michaela Dutius
Många djup i denna fantastiska dikt....tack för att du satte ord på det som ord inte kan förklara
2009-01-13

  Eva Langrath VIP
Vila mitt i kaos, smärta insikt och förståelse.

Eva
2009-01-13

  Ronny Berk
läser och omläser, texten förmedlar en känsla av mellanfolklig konflikt
2009-01-12

  Michaela Dutius
"din förtvivlan är i min"

totalt suveränt uttryckt

du ger ord åt tyst förtvivlan
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth