Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

masshalt

och det kändes
som om du bad mig
att vara en
människa
utan dig
bredvid.

men i den här världen
är det vi som
är kärleken,
min vän.

och utan dig
är jag lika
unik
som resten
av den gråa massan
vi föraktade så.




Fri vers av Svartochvitt
Läst 432 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-12 19:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men du har väl ett eget, individuellt unikum?
2009-01-16

  Carola Zettergren
STRÅLANDE!!!!
2009-01-16

  jeanfredrik
Du förvandlar mycket skickligt tre meningar till en vacker dikt med hjälp av väl valda radbrytningar. Genuin och lättigenkännligt innehåll. Mycket bra!
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Svartochvitt
Svartochvitt