Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt rasar

Vägen hon valde
var krånglig och svår
Hon tänkte tanken
vinter och vår

Vad ville hon med livet
hur skulle det va´
Om hon bara sa upp sig
en vacker dag

Då skulle kniven
på strupen sitta
det var just då
som hon brukade hitta

Sin livsenergi
som levnadskonstnär
det finns ingen gång
hon annars är

Så kreativ
som hon är just då
när allt är raserat
och inget tycks stå

Allting har rasat
förutom hennes kraft
Många med avund
skulle den velat haft





Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-12 21:06



Bookmark and Share


  gulltussen
Av någon underlig anledning kommer jag att tänka på boken Alkemisten .....
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt