Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer

Sällan har jag mött
någon kallare än du

Sällan eller aldrig
har jag lärt mig som nu

Mötet med dig var
en lärdom i livet

Att aldrig mer ge
min kärlek så givet

Du tog den så till dig
och trampade på den

Sen sa du att du
hade ett samvete

Ha, hånskrattar jag
det vet du inte vad de e




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-12 21:22



Bookmark and Share


  Fred Riik
Oj bittert och bra...:)
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt