Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Himlen är grå och regnet faller ner
hoppas det inte är allt du just nu ser

öppna ögonen och se nåt mer min vän
så ska du se att allt blir bättre sen

skratta och försök att vara glad så ofta du kan
för du är ju en riktigt omtänksam och stilig man

jag tänker på dej varje dag som går
vare sig jag sitter eller står

jag skickar mina varmaste tankar till dej
allt detta från en som bryr sig och är tjej.




Fri vers av Cina
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-25 12:42



Bookmark and Share


    Beng-tze
Haha.
2005-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Cina
Cina