Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den franska tvålen

Jag är på väg att lägga mej
men kommer på att jag ska ta
med mej en ny tvål till badrummet.

Jag går till skåpet och tar den tvålen
jag köpte i sommras på
marknaden.

Tvålen är fransk och jag
drar in lukten av den
i näsan.

Ett minne av en kropp
kommer framför mina ögon
och jag känner ett stygn
i hjärtat av saknad.

Den kroppen skänkte mej
njutning men kroppens
ägare skänkte mej
smärta

Så minnet är bitterljuvt
men jag skulle inte vilja
vara utan det......




Fri vers av mjuk
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-12 23:33



Bookmark and Share


  Miss Mod
Mycket fint beskrivet.
2009-01-28

  Trädflickan
Fint skrivet. Minnen.. finns överallt och vissa minnen är ljuva och andra bittre, ibland både ock.
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk