Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu jädrar

Livet går sin gilla gång
när ska något hända
sjunger på en gammal sång
nä nu så får det vända

Nya tag och nya vyer
ska nu tas fram javisst
jag känner inte igen mig
med att vara dysterkvist

Tänker vända skammen ryggen
och skulden som jag släpat på
det är inget trevligt sällskap
det är tungt och skaver så

Nu har jag lyft blicken fram
och det andra ser som svart
tänder ljuset i min blick
det vänder NU, i natt




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-13 20:12



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
ja jäääääääädraaaaaaar.. säger jag bara..så härligt skaldat!!!
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt