Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla vän

Du är min vän
på fyra ben

en liten och söt
svart och vit

Du spinner tyst
i timmen sen

i skrivande stund
du kommer hit

Ligger bredvid
min dator här

för att sällskap
du vill ha

En lugn och snäll
och vacker katt

du förgyller
min dag






Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-13 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt