Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla fröet som gror

Skönt att ha rensat
bort allt skräp
Källaren är tom och ekar

Nu är det bara
lådor kvar
sen är allt onödigt borta

Skänkt bort på loppis
sålt via blocket
tjänat en liten hacka

Nu är det fueng shi
här i mitt hem
inget jag inte behöver är kvar

Det är mera
lättstädat då
rent o snyggt och i ordning

Nu kan jag börja
sätta frön i grodd
och så något helt nytt

Sopar av mig
det sista dammet
i morgon när jag vaknar

är allt som förbytt




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-13 22:07



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja så underbart att rensa uuuur..ska jag me göra endera dan
hiva ut det gamla och ge plats för nåt annt..så det så

härligt skriftat!!!
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt