Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fotografier från östra flygeln

alltså
fuck you



du vill att jag ska knulla med dig
jag
vill
bara
knulla
med din hjärna







sen ska jag dra ut den
genom näsan med en pinne

som alla döda faraoer i egypten

dela upp de viktigaste organen i dig
hjärta-lunga-lever-tarm
i fyra askar vid sidan av
din sarkofag


sen kan du dra




Fri vers av kaptenen
Läst 419 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-14 00:25



Bookmark and Share


    Melona
kaxigt nice detta!
2009-03-03

  Butterfly bullet
Detta är precis vad jag tycker om att läsa
2009-02-28

    ej medlem längre
kaxig!
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

kaptenen
kaptenen