Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

agnus dei

 

ibland behöver jag sällskap
för  det jag bär är så tungt

 i svårmod lyfter Bach




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 336 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-14 09:28



Bookmark and Share


  Maria T
Underbar musik som lyfter
själen fri.
2009-01-14

  © anakreon VIP
Musik är den medicin som räddar flest liv dagligen. Och den är tillgånglig helt utan recept.
Carl-Erik
2009-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Jesus lyfter mig.
2009-01-14

  Eva Langrath VIP
Gott skaldar du om musiken den stora tröstaren i det tunga.

Eva
2009-01-14

  vera gade VIP
du påminner oss om hur många vi är som gör sällskap där
2009-01-14

    papillon
Och som han lyfter - efter trehundra år!
2009-01-14

    Jnåt
Agnus Dei, qui tollis peccata mundi, dona nobis pacem.
2009-01-14

  Carola Zettergren
Å min stora favorit!!! visst är det så!
2009-01-14

    Maria Malm
Toner kan lyfta tunga bördor.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth