Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännande bilder



Mitt i all nuvarande
tystnad och stillhet

återkommer ändå
tankarna och kroppens
medvetenhet

om sin längtan efter
din beröring och efter
ömhet

De brännande bilderna
som målas av mina
minnen

låter hungern efter dig
forplanta sig i mina
sinnen




Fri vers av SeXara
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-14 09:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver helt underbart!
2009-01-15

  mikael ejdemyr VIP
En del släcker sin passions eld, för att den gör för ont, och försöker släcka den hos andra. Men inte du.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara