Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Dagerskugga

Livet.

 

Bländar

 

Kastar

skugga.

 

Blandar

 

Återblickar.

 

Fångar.

 

Mening.

 

Allt får

finnas.

 

Skyar glider

 

Vidare.

 

Eva Langrath januari 2009



Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 749 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-01-14 15:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Allt får finnas.....ord som försonar...underbar dikt!
2009-01-20

  MeAmmie VIP
en stunds natur fångat med din vackra dikt! Mycket finstämt må jag säga! Med sol i sinnet/Ammie
2009-01-16

    wildrosen
Bokmärkes...vackert....
2009-01-16

    Al Lanzon
Vackert. Och rogivande läsning!
2009-01-15

  Skosnöret
Allt som behövs är din uppmålning. De första :

'
Livet.


Bländar



Kastar

skugga.
'

Träffade hårt och ärligt. 'Blandar'
2009-01-15

  Bibbi VIP
Jag får in hur mycket som helst av tankar från mitt eget liv i denna poesi...och det känns meningsfullt och skönt på en gång.
Bokmärke.
2009-01-15

    Madeleine Ågren (Maduska)
Allt får finnas, skyar glider vidare. Stort, vilsamt, vackert.
2009-01-14

  Måna N. Berger
Så sammanfattar en bildseende människa livets villkor!
2009-01-14

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2009-01-14

  Fredrik P. VIP
skönt foto och
"dagerskugga" är
ett mycket vackert
ord.
/Allt får
finnas./ väcker
minnen från min far
vilket gör tanken både
god och ond för mig.
men som sagt i dikten
/Skyar glider
Vidare./
2009-01-14

    Bodil Sandberg
Underbart - superbt

slutet får dock en extra ros

"allt får finnas
skyar glider

vidare"

älskas
2009-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Fascinerande kontinuitet.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP