Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion

Ögon speglar din själ

du speglar dig i andra

andra speglar sig i dig

vi möter varandra

och gillar ibland

det vi ser

och ibland inte

Undrar om det är spegeln

eller den speglade

vi då ser?

Ju mer kritisk du är mot andra

desto mer kritiskt är du

till dig själv





Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-14 22:21



Bookmark and Share


    tramp
klokt detta...vi betraktas som vi ser oss själva. väldigt bra formulerat.
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt