Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ända tills

 

en bra morgon

vinterkyla i sol

äntligen

 

kaffe brasa  radio

nöjda husdjur

katten spinner

 

sovit utan mardrömmar

sorgen lite

längre bort

 

tills sången ljuder

med orden

den vars liv blev bördor av sten

 

min älskade

spelade denna

så ofta och vi sjöng den

 

alltid med tårögd blick




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-15 11:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det för mig också. Den musik vi älskade tillsammans förlöser djupt liggande känslor och ofta tårar när jag hör den idag.
Bokmärke.
2009-01-16

  Eva Langrath VIP
Musiken talar till oss och förlöser våra känslor.
Varm kram
Eva
2009-01-15

    sunnanvind
Musiken, sångtexter..en bro ...
Just musiken hade en stor betydelse i ert gemensamma liv anar jag! Du skriver musik genom dina texter...
2009-01-15

  * Ammi *
Underbart vännen, jag anar att ljuset blir allt starkare .. yllekramar i kylan till dig!
2009-01-15

  stella
Musiken är vår länk till känslorna... Vackert!
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP