Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägval

Står i ett vägval
tänker en tanke
om jag går hem nu
och struntar i jobb

Letar min gård
i norrlands skogar
hittar min skrivlya
och helt byter liv

Är det då detta
jag eftersträvar
eller ligger mitt missnöje
på helt andra plan

Var finns mitt facit
på vad jag vill
och vad jag
vill till




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-15 15:34



Bookmark and Share


  Miss Mod
Precis, var finns facit?
Härliga eviga tankar.
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt