Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att veta om hans barn som han inte visste, bratts finns bara på Östermalm

Ensam är stark
Karln är gjord av ensam stående bark
Hans barns vänner vägrar allt förutom plast och papp
bara de kan köpa nya naglar, smink och stans bästa rapp
resten av bryendet går rätt igenom en tratt
med öl och sprit
De "joar", dansar och rappar en massa jävla skit

Morsan deras stack
när farsan i fjol tog en filippinsk
hora och gick varenda öre back
för hon gav fan inte vad grannen sagt
så farsan köpte hundra till för han blev så satans lack
Tillslut kunde han väl få fram ett fjuttigt jävla TACK!
för alla fittor som ställt upp på farsans slaka fack

Karln är stark, helt ensam
Men kuken trillar nu fan av
efter resan över öppet hav
kuken som är hans barn är inte
lika stark som karln
ensam stående av bark eller inte
farsa eller inte
Kuken är överskattad!
Och alla som tror annat är helt jävla brattad!




Övriga genrer av Dr Drey
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-15 18:15



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Ku Ken
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Dr Drey
Dr Drey