Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slag

Tanden biter frysna själar,

sorgen hålar bitna stunder,

inget lämnar mig att vara,

friheten borstar ytan utan orsak,

frihetsberövad själ är återkommande,

kroniskt hängande sjunker lustens välmod

Andfådd och tungt beväpnad med mörka lungor

och krypande nerver,

ges jag ett slag för ett förlorat liv




Fri vers av Dr Drey
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-11 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr Drey
Dr Drey